​Om Nordisk Dørautomatik

Hvem er vi

Nordisk Dørautomatik ApS blev stiftet i 2009 og blev i 2011 officiel distributør af dør- og portautomatik fra Matz Erreka (Erreka i daglig tale) i Danmark, Norge og Sverige.

I 2012 blev vi endvidere distributør af hurtigporte og rampe- /sluseteknik fra Inkema, og i løbet af 2013 blev vi endvidere forhandler af kvalitets garage- og ledhejseporte fra ConDoor, der er en af Nordens største leverandører, inden for denne sektor.

I 2014 blev vi sideløbende dansk distributør af Motorline Pro automatik og tilbehør og fra 2017 blev vi endvidere distributør af CAIS tilbehør til porte og låger.

Målsætning

Målsætningen er klar - vi vil være blandt de bedste og foretrukne leverandører af dør- og portautomatik i de lande vi er repræsenteret i.

Vores mål skal opnås ved gensidig respekt mellem os og vor kunder kombineret med skarpe priser der står mål med den høje kvalitet vi leverer til kunden.

Hvorfor vælge os

Vi har vores forhandler- og  kundenetværk i fokus og tilbyder konkurrencedygtige priser kombineret med et højt serviceniveau.

Med en klar profil, er vi en loyal partner, når der skal vælges leverandør af automatik til Jeres næste projekt.​

​Den loyale partner

Med et professionelt uddannelsesprogram, sørger vi for at Jeres personale er klædt på til et konstant mere krævende marked. Ønsker I at stå for selvstændig opmåling, montage og indkøring, kan vil tilbyde den relevante uddannelse af jeres personale.

Ønsker I derimod at vi sørger for montage og/eller igangsætning og indkøring af automatikken, tilbyder vi naturligvis alt i montageopgavens processer.

Dækker hele Norden

Med salgskontor i både Danmark og Norge, er vi bredt funderet på det Nordiske marked, og yder samme gode service til alle vores kunder.

Nordisk Dørautomatik ApS

Cikorievej 80

5220 Odense SØ

Tel: +45 70 204 208

Mail: info@nordiskdorautomatik.com

Web: www.nordiskdorautomatik.com​​

​Firmainformation

​Nordisk Dørautomatik ApS

CVR-nr.: 31860059

​Adresseinformation

Cikorievej 80

DK 5220 Odense SØ

​Kontaktinformation

​Tlf.: +45 70 204 208

info@nordiskdorautomatik.com